Főoldal Magamról Kineziológia Érdekességek Bach-virág esszenciák Árak Kapcsolat
     

Magamról

Mazár Emese vagyok, foglalkozásomat tekintve közgazdász. Gyerekkorom óta érdekelnek a gyógyítással és a lélekkel kapcsolatos dolgok, könyvek, előadások. Mindig élt bennem a vágy, hogy embertársaimnak segítsek.

A természetgyógyászattal mélyebben gyermekem súlyos betegségénél találkoztam, akkor a kínai gyógyászat gyakorolt rám mély hatást. Elsőnek a reflexológiát tanultam meg, majd később a testgyertyázást. A kineziológiával saját krízis helyzetem során találkoztam. Ott felszabaduló energiák  nem  csak a problémámat  oldották meg, hanem segítséget nyújtott, hogy el tudjak indulni ezen az úton és ezzel együtt jött az elhatározás, hogy én kineziológiával (One Brain módszer) szeretnék foglalkozni.

 
Kezeléseim során is megtapasztaltam, hogy a problémák súlyosabb esetben már nem csak lelki szinten jelentkeznek, hanem fizikai formában is. Néhány kezelés hatására - az egyszerű korrekciós módszerek alkalmazásával - a megborult egyensúlyi állapot képes visszaállni és így az öngyógyítási folyamat elindul. Kineziológusként célom a hozzám fordulókon segíteni.

Referenciák

Emese több problémámra is segítséget nyújtott. Az első alkalommal olyan gondomat próbálta kezelni, ami a hétköznapjaimat igen csak megkeserítette. Körberágtam a dolgaim, több irányból és ha lehet még meggondoltam egy kicsit, de a tényleges végrehajtásuk valahogy nem akarózott elindulni. Sehogy nem tudtam rávenni magam a feladataim elvégzésére, illetve kemény önszapulás után, magam előtt szégyenkezve, hogy milyen egyszerűen végrehajtható és utólag milyen jó, hogy túl vagyok az egészen helyzetet nem tudom kezelni felnőtt létemre. Persze mindent megcsináltam magam körül, csak a hozzáállás és a vele való rossz közérzet ami fölösleges, hátráltató volt a számomra.

Kíváncsi voltam nagyon a kezelésre és persze a végeredményre is. Nyugodt, kellemes környezetben, zavaró tényezők kizárásával történt a kezelés, ami persze teljesen fájdalommentes volt. Régmúlt kisgyerek koromból egy emlékfoszlány és a vele való életérzés ami blokkot okozott, és kiderült az is, hogy agyam két féltekéje nem egyforma intenzitással működik. Blokkoldás után Emese ráellenőrzött a kezelés sikerességére. Utókezelésnek tornagyakorlatokat javasolt, amit meg is tanított nekem, hogy eredményesen használjam. A gyakorlatok könnyűek és erőlködés nélkül végre hajthatóak voltak. Nagy meglepetés volt a számomra, hogy a kezelés milyen jó eredményt hozott. Azóta persze már eltelt jó pár hónap, és minden feszültség nélkül megy, de azóta is ha úgy érzem (függetlenül a régi problémámtól), a reggelemet tornával kezdem.

Más alkalommal erős önbizalomhiányt fedezett fel Emese nálam, és ami számomra nagyon érdekes volt, hogy semmilyen emlékképem nem kötődött az eseményhez. Ennek ellenére a blokkoldásnak fizikai jelei voltak, mint pl. átforrósodott a homlokom, határozottan nyugtalan lettem, pedig ugyan abban a kényelmes környezetben voltam, mint előtte, erős szomjúság érzet. Képtelen voltam rendesen elolvasni azokat a nyomtatott szövegeket, amit a kezembe adott. Ezeket a sorokat megkaptam, mert maga a szöveg is a blokkoldást segítette. Sűrűn előveszem, itt van az asztalomon. Ezerszer elolvastam már, de elakadok néha.

Mindenféleképpen kérem tőle a további kezeléseket, mert kiinduló állapotomhoz képest, már most is hatalmas a pozitív változás és sokkal jobban érzem magam a hétköznapjaimban.

B. Erika


Tegyünk magunkért!

Nagyon nehéz időszak volt számomra, tele munkahelyi és családi problémákkal, konfliktusokkal még a gyerekemmel és a férjemmel is, tulajdonképpen mindenkivel a környezetemben. Az így élt életmódom nem vezetett jóra. Persze én is eljutottam oda, hogy tenni kéne valamit – de mit? Ehhez hozzájött még, hogy elveszítettem valakit, akit nagyon szerettem. Ez együtt már túl sok volt és a kórház sürgőségi osztályán kötöttem ki. Itt már tényleg el kellett döntenem, hogyan tovább, ekkor megkerestem az Emesét és kértem, hogy segítsen.

Három kezelésen vettem részt idáig és mondhatom jelentősen megváltozott pozitív irányba az életem. Az első kezelésre úgy mentem, hogy tele voltam kétségekkel, de úgy voltam nem érdekel, csak így ne kelljen tovább élni.

A kezelés alatt nagyon kellemesen éreztem magam, igaz voltak vegyes érzelmek közben, de a végén megnyugodva és megkönnyebbülve jöttem el. A kezelés célja az elveszített személy elfogadása és ez utána sikerült is, persze nem egyik pillanatról a másikra. Meglepő volt, hogy ezzel az egy kezeléssel más problémám is megoldódott. A családtagjaim csak csodálkoztak a változásomon, miközben én úgy változtam meg, hogy észre sem vettem, csak annyit észleltem, hogy például egyre kevesebb konfliktusom van. Ráadásul a múltbeli problémám is megoldódott, végre rendet tudtam tenni magamban. A másik két kezelés is sikeres volt, és már úgy érzem, rendben vagyok.

Természetesen a mai napig adódnak problémák, de könnyedén meg tudom oldani azokat. Igaz, hogy Emesét most is megkeresem még akkor is, ha csak tanácsara van szükségem.

Sz. Vica